Sunday, 1 May 2011

DSLR CAMERA

assalamualaikum N selamat sejahtera 
hello you all
aku nak share story dengan kau orang semua hari ni
hari ni aku happy sangat sebab tak lame lagi aq akan dapat  DSLR CAMERA
wahh ! saya suka sangat ..
akak sayang mak ..
thanks mak ! !
tapi ..
ad syarat meyh*
nak tahu syaratnya apa ?

syaratnya ialah :
*mesti dapat top 5 or top 10 dalam kelas

huh ! satu cabaran ni ..
tak apa mak .. akak cuba untuk dapat kan top2 dalam kelas nanti
akak akan cuba sedaya upaya untuk bahagiakan mak
akak akan belajar bersungguh-sungguh 
bukan kerana DSLR 
tapi kerana ALLAH
i love you mum !
wahh !
 niat tu kena betul2..
betul tak kawan  kawan ?
betul kan ? 
haha

okay kawan2 meyh tengok gambar budak yang dapat DSLR dekat bawah ni
'
'
muka budak nak dapat DSLR

ada lagi
'
'
muka budak manja

N
last one
'
'
muka anak mak !

 okay ! sekarang gambar DSLR CAMERA pulak
'
'



i need you DSLR :)
'
'
yaww ..DSLR
'
'
I LOVE YOU , DSLR 
'
'
I want you ..DSLR
come to me , , baby

last want aku nak say banyak TERIMA KASIH 
dekat MAK aku
kerana nak bagi aku DSLR

ni gambar nya
'
'
terima kasih mak .
akak sayang mak.
i love you .
sarangheo .


okay lah sampai disini sahaja lah ..
sudah lewat ni ..
okay ..
tata :)
have a nice day
assalamualaikum :))



DIBEBEL OLEH SYU..BUDAK BANYAK CAKAP..ILYSFDM

No comments:

Post a Comment