Saturday, 7 May 2011

happy mother's day N happy birthday

Assalamualaikum N hello
da lame aku tak uptade belog ni ..
rindu rasenye 
hee ~ ~
hari ni 08-05 kn ?
ada dua peristiwa penting yang berlaku pada hari ni ..
ukeyh ..
nak tahu dua peristiwa tu apa ?
 first : mother's day
second : minah korea a.k.a hijrah senget

ukeyh buddy ,,
aku cerita pasal MOTHER'S DAY dulu

happy mother's day to my mum ,

i lub u mum ..
you are superB ..
you are my lovely ..
                                               YOU 
                                                                 ARE
                                                                                     MY 
                                                                                                    SOULMATE(S)

meyh tengok gambar orang yang aku sayang
sayang tahap gaban 
sayang sampai bile2

'
'
'
 my superB mum = )
tiada pengganti bagi mu ! mak
i lub u <3
'
'
'
aku N mak
'
'
ni hadiah tuk mak 
'
'
'
 kek tok mak ..
lastly 
i just want to say :

'
'
'
'




'
'
'
'
you are SUPER MOM !



selesai sudah peristiwa yang pertama ..
meyh awok cerita yang kedua pulak ..
'
'
'

happy birthday senget .. ea salah .. happy birthday hijrah =)
sory dewr , awok gurau je ..
sarangheayo hijrah 
aku sayang kau , hijrah

aku ada sesuatu tuk kau ..
nak tahu apa ?
meyh tengok gambar kat bawah ni
'
'
'
apa entah nama mamat hensem ni 
'
'



lee minho <3
lee minho kau punya choi minho aku punye ..
deal ?
'
'


aku ada kek tuk kau
'
'


lastly awok nak kap =,=

'
'
'
aku sayang kau ,,
wahai hijrah sayang =)

'
'
choi minho <3 
aku punya !

'
'

sebelum aku akhiri kata2 aku ni ..
HIJRAH MINAH KOREA 
ni ada belog taw ..
maw tengok ?
bayar ar dewr ..
hahah ..garw jewp ..
ni belog dea 
'
'

ukeyh lah dear , bantal dekad dalam bilik tu da panggil aku ,,
so , aku maw msuk tdur ..
akhir kata dari aku
ASSALAMUALAIKUM
"N"
good nites sygs ..
=,=


DIBEBEL OLEH SYU..BUDAK BANYAK CAKAP..ILYSFDM

Sunday, 1 May 2011

DSLR CAMERA

assalamualaikum N selamat sejahtera 
hello you all
aku nak share story dengan kau orang semua hari ni
hari ni aku happy sangat sebab tak lame lagi aq akan dapat  DSLR CAMERA
wahh ! saya suka sangat ..
akak sayang mak ..
thanks mak ! !
tapi ..
ad syarat meyh*
nak tahu syaratnya apa ?

syaratnya ialah :
*mesti dapat top 5 or top 10 dalam kelas

huh ! satu cabaran ni ..
tak apa mak .. akak cuba untuk dapat kan top2 dalam kelas nanti
akak akan cuba sedaya upaya untuk bahagiakan mak
akak akan belajar bersungguh-sungguh 
bukan kerana DSLR 
tapi kerana ALLAH
i love you mum !
wahh !
 niat tu kena betul2..
betul tak kawan  kawan ?
betul kan ? 
haha

okay kawan2 meyh tengok gambar budak yang dapat DSLR dekat bawah ni
'
'
muka budak nak dapat DSLR

ada lagi
'
'
muka budak manja

N
last one
'
'
muka anak mak !

 okay ! sekarang gambar DSLR CAMERA pulak
'
'



i need you DSLR :)
'
'
yaww ..DSLR
'
'
I LOVE YOU , DSLR 
'
'
I want you ..DSLR
come to me , , baby

last want aku nak say banyak TERIMA KASIH 
dekat MAK aku
kerana nak bagi aku DSLR

ni gambar nya
'
'
terima kasih mak .
akak sayang mak.
i love you .
sarangheo .


okay lah sampai disini sahaja lah ..
sudah lewat ni ..
okay ..
tata :)
have a nice day
assalamualaikum :))



DIBEBEL OLEH SYU..BUDAK BANYAK CAKAP..ILYSFDM